Bedrukte Bekers bestellen

De bedrukte bekers zijn er veel verschillende maten. De standaardmaat is 180ml, maar zoals u hieronder kunt zien bestaat er een grote diversiteit aan formaten papierenbekers. U kunt de drinkbekers voor allerlei toepassingen gebruiken. Niet alleen warme of koude dranken, maar ook weggevertjes voor evenementen, softijs en vele andere toepassingen, elk het best tot hun recht komend in een bepaalde maat. Gemiddeld wordt de reclame 7 minuten door uw doelgroep beetgehouden en bekeken.

Het ontwerp van de bedrukking is daarom essentieel, omdat de bekers u vertegenwoordigen.

Bedrukte bekers

Bekers bedrukken

Er zijn diverse soorten bedrukte bekers en het materiaal daarvoor varieert. Er is een onderverdeling in enkelwandige bedrukte bekers en dubbelwandig bedrukte bekers. Beide worden uit stevig karton gemaakt, maar zoals de naam het al zegt krijgt de dubbelwandige bedrukte beker 2 lagen karton. U ontvangt tijdens het berekenen van de prijs daarom altijd uitleg over soort karton of u kunt uw wensen uitspreken tijdens het bestellen zoals bijvoorbeeld een speciale manier van bekers bedrukken of andere voorkeuren.

Bedrukken van de bekers

De bedrukking van de bekers is erg belangrijk. Er wordt bij elke opdracht bekeken wat de beste en voordeligste techniek is om uw ontwerp te produceren. De bedrukking van de bekers kan over het gehele vlak aan de buitenzijde. Bij de dubbelwandige bekers krijgt u onderaan een kleine witte rand. De verschillende drukmachines kunnen in fullcolour printen of tot een 4-kleurendruk voor de grotere oplages van 10.000+ bekers.

De bedrukte bekers zijn er in veel maten te krijgen. Onze partners leveren van een espresso beker tot 300ml, maar kunnen sinds kort ook ijsbekers bedrukken. De espresso en ijsbekers zijn er vooralsnog alleen in single wall te verkrijgen. Alle bekers zijn leverbaar vanaf 50st.
– 4oz (alleen enkelwandig)
– 6oz
– 7oz
– 8oz
– 12oz

Vraag een offerte voor bedrukte bekers aan

Bekers bestellen en niet teveel betalen? Bekijk hier hoeveel je kunt besparen >
Hello. Add your message here.