Bekers Bedrukken

Het bedrukken van bekers is meer dan “even” een logo op een bekertje zetten, zoals u dat bij veel concurrenten zult zien. Onze partners besteden de grootste zorg aan het ontwerp.

Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrukking netjes op uw beker te krijgen, flexo drukken en digitaal drukken (printen).

Flexo drukken

Middels flexodruk wordt er gewerkt met drukplaten. Deze drukplaten worden speciaal voor u ontworpen en zorgen voor een extra goede kwaliteit. Het proces zelf is goedkoop, maar de ontwikkelkosten van de drukplaten met uw gewenste ontwerp brengen kosten met zich mee. De drukplaten moeten aan hoge specifieke eisen voldoen om uw kleuren druk perfect op uw promotiemiddel te zetten. Indien u grotere oplages afneemt wordt flexo drukken  aanzienlijk goedkoper dan digitaal printen. Omdat flexo druk in verschillende fasen kleuren toevoegd kunt u ook een grote oplage nemen met bij voorbeeld 1 of 2 kleuren.

Digitaal bekers bedrukken

Bij digitaal drukken wordt het ontwerp op de rol geprint. Het maakt hier dus net uit of u 1 kleur of fullcolour ontwerpen wilt hebben. Omdat het ontwerpen hier eenvoudiger is dan bij flexodrukken is bij kleine tot middel grote hoeveelheden bekers dit de voordeligste optie.

Wij leveren u de beste bedrukte beker met het mooiste ontwerp tegen de beste prijs. Want wij willen dat u tevreden bent over uw promotiebeker en terugkomt. Kijkt u in onze shop welke beker geschikt is voor u.

button

Bekers bestellen en niet teveel betalen? Bekijk hier hoeveel je kunt besparen >
Hello. Add your message here.