Dubbelwandige Bekers bestellen

De dubbelwandige beker is ideaal voor warme dranken en wordt veel ingezet als een To-Go beker. De bekers zijn vanaf 1000st leverbaar met een hoogwaardige 4-kleurendruk over de gehele beker. Onze partner levert altijd tegen de laagste totaalprijs uw dubbelwandige bekers met de kortste levertijden. U kunt uit 4 soorten papier en karton kiezen om uw dubbelwandige beker af te werken. Van glossy wit karton tot biologisch mat karton. De dubbelwandige beker is niet duurder dan de enkelwandige beker en voelt kwalitatief beter en steviger aan dan de normale koffiebeker. Uiteraard zijn er bij de dubbelwandige beker ook deksels verkrijgbaar in wit of zwart.

Dubbelwandige bekers van papier

Dubbelwandige Beker

Het karton dat gebruikt wordt is 320 g/m² voor de binnenzijde en 300 g/m² voor de buitenzijde. U kunt kiezen uit:

  • Standaard Glossy
  • Standaard Mat
  • Biologisch Glossy
  • Biologisch Mat

Bedrukking van dubbelwandige bekers

Afhankelijk van uw wensen, kunt u de dubbelwandige beker elke print meegeven die u kunt wensen. Uw logo eenvoudig op een witte achtergrond of juist in een fotoachtergrond verwerkt wat ervoor zorgt dat het ontwerp bij uw huisstijl past en uw merk versterkt. Alle dubbelwandige bekers worden standaard in 4-kleuren druk gemaakt. Dat betekent dat het voor u niet uitmaakt of u nu 1 kleur of een full colour ontwerp wil hebben.

Maten van de bekers

De dubbelwandige bekers zijn leverbaar in verschillende formaten De 8oz wordt meestal ingezet bij normale koffie en de 12oz bij de specials als cappuccino en latte macchiato. De Grotere maten komen weer mooi tot hun recht bij frappe, milkshakes en ijskoffie. Twijfelt u over de maat, bekijk dan de verschillende formaten en voorbeelden.

papieren bekers met dubbele wand

Bekers bestellen en niet teveel betalen? Bekijk hier hoeveel je kunt besparen >
Hello. Add your message here.