Informatie

Papierenbeker.nl is ontstaan uit een idee van twee jonge ondernemers die vonden dat het beter kon en anders moest. De markt van bedrukte bekers is verzadigd en de concurrentie is bezig met zoveel mogelijk stunten met prijzen en inboeten op kwaliteit. Wij hanteren de scherpste prijzen, maar omdat wij beide ontwerpers in huis hebben hoeven wij niet uit te besteden en kunnen toch de beste kwaliteit leveren. Inmiddels is het de 4e succesvolle onderneming gedurende de 7 jaar dat beide "op eigen benen staan". Het is de tweede onderneming die zij samen zijn gestart. Het succes komt voort uit de filosofie die beide dragen: Het winstoogmerk is minder belangrijk dan uw vertrouwen en kwaliteit van het product. U staat weer centraal bij papierenbeker.nl, want u zorgt uiteindelijk voor het succes van de onderneming. Het is belangrijk dat u weer terugkomt, omdat u tevreden bent.

Waarom bekers? Veel bedrijven gebruiken mokken of plastic, iedereen wil groener en duurzamer en die mogelijkheid kan gecombineerd worden ondersteund met uw huisstijl of reclame. Het is een eenvoudig product waar u vaak niet bij stilstaat als u het gebruikt, maar op het moment dat u overstapt een positieve impact zal hebben op het milieu en bijdraagt aan de verduurzaming van uw onderneming, club of stichting.

Wij maken de bekers niet zelf, maar zijn op zoek gegaan naar de beste fabrikant, die aan onze hoge eisen voldoet. Dat betekent aan FSC gekeurd papier, milieuvriendelijke productie processen en zorg voor uw product, de bedrukte beker.

 

button


Bekers bestellen en niet teveel betalen? Bekijk hier hoeveel je kunt besparen >
Hello. Add your message here.