Kartonnen Bekers bestellen

Kartonnen bekers zijn milieu vriendelijker dan plastic bekers. Bij verouderde productieprocessen van kartonnen bekers werd er aan de binnenkant een klein laagje plastic geperst om de beker waterdicht te maken. Onze fabrikanten gebruiken een volledig biologisch afbreekbare filmlaag op basis van maïszetmeel. De kartonnen bekers zijn er in een bedrukte en standaard versie. Wilt u toch net iets meer uitstraling dan het standaard ruitje of witte bekertje, dan hebben wij mooie alternatieve ontwerpen voor u. Uiteraard kunt u ook de kartonnen bekers bedrukken. Uw eigen ontwerp en boodschap op een beker. Het uiteindelijke resultaat van een bedrukte beker is altijd groter dan een niet bedrukte. Een drankje of weggevertje is altijd langer onder de aandacht bij een gebruiker dan welke vorm van reclame dan ook. Uw doelgroep met uw reclame in de hand! Wij verzorgen het ontwerp van de door u gewenste bedrukking gratis.

button

De Kartonnen Beker

Onze partner levert enkel kartonnen bekers van hoogwaardig karton waadoor u altijd de beste beker in handen krijgt. Voor de grootste bekers wordt zelfs €320g/m² karton gebruikt. Een goede beker voelt stevig aan en ligt goed in de hand.

Kartonnen Bekers bedrukken

De bedrukking van uw kartonnen beker en het ontwerp kunnen uw boodschap maken of breken. Omdat wij van mening zijn dat een fullcolour ontwerp altijd meer opvalt dan een logo alleen, leveren wij de kartonnen bekers in volledige full colour bedrukking.

Maten

U kunt bij onze partner alle gangbare maten bekers krijgen. Van een sample beker tot 300ml, maar ook ijsbekers behoren tot de mogelijkheden. Staat uw maat er niet tussen of twijfelt u wat u nodig heeft, bekijk dan de verschillende voorbeelden en gebruik de wizard tijdens het bestellen

–          4oz (alleen enkelwandig)

–          6oz

–          7oz

–          8oz

–          12oz

button

Bekers bestellen en niet teveel betalen? Bekijk hier hoeveel je kunt besparen >
Hello. Add your message here.