Koffiebekers bestellen

De standaard maat koffiebeker voor de meeste automaten is 180ml. Van elke partij worden uw koffiebekers getest of ze aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Onze bekers worden in de Benelux geproduceerd en hebben diverse keurmerken om als “groen en duurzaam” reclamemiddel voor uw bedrijf te fungeren. Vrijwel alle kartonnen koffiebekers die u via internet of groothandel koopt komen uit Oost Europa of Azië. Dat maakt de bekers duurder, levertijden langer, productie milieuonvriendelijk en u noch uw tussenhandelaar heeft invloed op uw order. Bestelt u de koffiebekers daarom via ons en onze partner zorgt voor een prachtig ontwerp en de beste leveringscondities. Hebt u een afwijkende maat nodig of wilt u een extra partij of andere bedrukking op uw koffiebekers? Geen enkel probleem, gebruik de bestelwizard om de ideale koffiebekers te bestellen. Laat de bedrukte koffiebeker uw visitekaartje zijn!

koffiebekers kopen

Kartonnen Koffiebekers

De koffiebekers worden geleverd in stevig karton, afhankelijk van de maat van de kartonnen koffiebekers loopt dat tot 320g/m² op. Zo heeft u altijd een stevige beker. Het karton is geschikt voor zowel koude als warme dranken en is erg duurzaam.

Wij verzorgen voor u volledig bedrukte kartonnen koffiebekers. De oplage tot 10.000st kartonnen koffiebekers wordt altijd in fullcolour aangeleverd. Het digitale drukproces is namelijk tot dat aantal goedkoper. Bij een grotere oplage zou het voordeliger kunnen zijn om voor een flexo druk te kiezen. Dit proces gaat per kleur. Door veel aandacht aan het ontwerp te besteden heeft u bij Papierenbeker.nl altijd het beste resultaat. Of het nu om alleen een logo gaat of een ingewikkeld ontwerp, wij leveren de beste kwaliteit kartonnen koffiebekers tegen de scherpste prijs.

Maten van de Koffiebekers

U kunt de bedrukte koffiebekers in verschillende maten krijgen. Van een espressobeker tot 300ml. Deksels nodig? Ook deze kunt u toevoegen tijdens het bestellen. Mocht u niet weten welke maat u moet bestellen, gebruik dan de bestelwizard.

“Single wall” koffiebekers

–          Enkelwandige kartonnen koffiebekers

–          4-kleurendruk (fullcolour) of Flexo voor grote aantallen

–          Vanaf 50st bekers leverbaar

–          Geschikt voor warme en koude dranken

–          Levering binnen 10 werkdagen

Deze koffiebekers zijn ook te verkrijgen in Dubbelwandig.

online koffiebekers bestellen

Bekers bestellen en niet teveel betalen? Bekijk hier hoeveel je kunt besparen >
Hello. Add your message here.