Papieren Bekers bestellen

Wij hoeven u niet uit te leggen, dat een papieren drinkbeker altijd milieuvriendelijker is dan een plastic beker en zelfs een mok of glas legt het af tegen papieren bekers. De productieprocessen die komen kijken bij het produceren van de laatstgenoemde alternatieven zijn veel intensiever en meer milieubelastend dan onze papieren beker. De bekers worden vervaardigd uit FSC goedgekeurd papier, dat kenmerkend is voor de duurzame productie van hout en papier.

Deze bekers zijn geschikt voor warme en koude dranken en lenen zich allemaal voor een fullcolour bedrukking met uw logo, huisstijl of reclame uiting. Ga over op papieren bekers en doe een stap in de groene en duurzame richting met uw bedrijf!

papieren bekers offerte

De Papieren Beker

Alle papieren bekers worden uit papier gemaakt. Afhankelijk van welk type papieren beker u zoekt of nodig heeft levert onze partner de meest geschikte papiersoort. Een grotere beker moet uit dikker papier gemaakt worden om stevig te zijn. Een kleine monster beker kan juist weer van dunner papier gemaakt worden, zodat u het milieu ook weer minder belast. De dikste papiersoort waarin geleverd kan worden weegt 320g/m².

Papieren bekers bedrukken

De uitstraling die uw papieren beker meekrijgt is essentieel om uw huisstijl tot zijn recht te laten komen. De ontwerpers die uw wensen vertalen naar een mooi full colour ontwerp. Tot 10.000st worden alle papieren bekers geleverd in full colour. Bent u op zoek naar een budget oplossing voor zeer grote oplages, dan kunt u ook kiezen flexo druk. Deze techniek gaat per kleur en wordt rendabel vanaf 10.000st of op het moment dat u herhaal orders wilt plaatsen in hetzelfde ontwerp beker.

Maten Bekers

Onze partner levert alle gangbare maten papieren bekers met bedrukking, zowel enkel- als dubbelwandig. Zie hieronder de verschillende maten.
– 4oz (alleen enkelwandig)
– 6oz
– 7oz
– 8oz
– 12oz

papieren beker offerte

Bekers bestellen en niet teveel betalen? Bekijk hier hoeveel je kunt besparen >
Hello. Add your message here.